Pikkujoulut ja Syyskokous 2019

Itä-Suomen kemistiseuran sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 14.12.2019 alkaen klo 18.00 ja kokouksen jälkeen illanviettoa jatketaan perinteisten pikkujoulujen merkeissä! Tapahtuma pidetään Joensuun Metsäkeskuksen kokous- ja juhlatiloissa (Siltakatu 20 B, 4. kerros), jossa on mahdollisuus myös saunomiseen. Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua kokoukseen myös videoyhteydellä oheisen linkin kautta. Linkki on lähetetty jäsenille myös sähköpostitse kokouskutsun yhteydessä.

Seura kustantaa tapahtumaan osallistuville kuopiolaisille jäsenilleen bussimatkat Kuopiosta Joensuuhun ja takaisin. Mikäli tarvitset yöpymispaikkaa, yritämme parhaamme mukaan järjestää myös majoituksen. Ilmoitathan sähköpostitse mahdollisimman pian, mikäli tarvitset kyytiä tai majoituspaikkaa (miakvl@gmail.com). Tapahtuma on jäsenille ilmainen, mutta seuran ulkopuoliset ovat myös tervetulleita 2 euron pääsymaksun hintaan.

Juhlien yhteydessä tarjoamme vuodenaikaan sopivaa ruokaa ja juotavaa. Jos sinulla on allergioita niin ilmoitathan myös niistä. Tervetuloa!

Syyskokouksen esityslista:

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin sekä pöytäkirjantarkastajien (2) ja ääntenlaskijoiden (2) valinta
  3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  4. Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi
  5. Johtokunnan puheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta toimikaudelle 2020
  6. Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta toimikaudelle 2020
  7. Johtokunnan laatiman seuran toimintasuunnitelman ja siihen liittyvän talousarvion vahvistaminen toimikaudelle 2020
  8. Varsinaisten, nuorten ja kannattajajäsenten vuosittaisten jäsenmaksujen sekä kannattajajäsenten kertakaikkisen jäsenmaksun määrääminen
  9. Kokouksen päättäminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *