Pirkanmaan Kemistiseura

Ajankohtaista

Vuosikokous 2021

tervetuloa osallistumaan Pirkanmaan kemistiseura ry:n syyskokoukseen torstaina 18.3.21 klo 18:00 alkaen Microsoft Teams-sovelluksen kautta. Koronaviruspandemian vuoksi on säädetty laki väliaikaisesta poikkeamisesta yhdistyslaista (677/2020), mikä mahdollistaa kokoukseen osallistumisen mm. tietoliikenneyhteyksien kautta, vaikka yhdistyksen omat säännöt eivät sitä mahdollistaisi.

 Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, eli

  • käsitellään hallituksen esitys seuran toimintakertomukseksi vuodelta 2020,
  • esitetään seuran edellisvuoden tilit ja toiminnantarkastajan lausunto
  • päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja hallitukselle myönnettävästä vastuuvapaudesta

Näiden lisäksi käsitellään hallituksen esitys PKS:n sääntöjen muuttamisesta. Sääntömuutosehdotus on lähetetty jäsenille 21.2. sähköpostitse. Jos ei ole saanut sitä, niin lähetä sähköpostia seuran sähköpostiosoitteeseen. Kokouksessa myös päätetään järjestetäänkö ennen sääntömääräistä syyskokousta ylimääräinen kokous sääntömuutosehdotuksen hyväksymiseksi.

Vuosikokouksen jälkeen Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Katri Leino pitää webinaarin aiheesta ”Mitä jokaisen kuluttajan tulisi tietää rakennusmateriaalien päästöistä ja suomalaisesta M1-luokituksesta”, minkä jälkeen aiheesta voi keskustella vapaasti. Esitystä ei tallenneta, joten se on mahdollista kuulla vain tuona päivänä.

Vastaamalla jäsenille lähetettyyn sähköpostiin 17.3.2021 mennessä saa etäosallistumislinkin vuosikokoukseen.

Syyskokous 2020

tervetuloa osallistumaan Pirkanmaan kemistiseura ry:n syyskokoukseen torstaina 26.11.20 klo 18:00 alkaen. Vallitsevasta tilanteesta johtuen PKS:n hallitus suosittelee etäosallistumista. Jäsenillä on myös mahdollisuus tulla KL-Lämpö Oy:n kokoustilaan osoitteeseen Golfkentäntie 8. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joten esityslistalla on uuden hallituksen jäsenen valinta erovuoroisen tilalle, uuden hallituksen puheenjohtajan valinta, hallituksen varajäsenen ja toiminnantarkastajan valinta sekä tulevan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion käsittely. Kannattaa osallistua, erityisesti jos on kiinnostunut hallitustyöskentelystä.

Kokouksen yhteydessä SKS:n uusi toiminnanjohtaja Sanna Mikkola kertoo pääseuran terveiset. Pääseuralta on saatu jonkin verran SKS:n T-paitoja, jotka jaetaan nopeimmille.

Syyskokous on avoin kaikille jäsenille, eikä osallistuminen edellytä ennakkoilmoittautumista. Vastaamalla jäsenille lähetettyyn sähköpostiin 25.11 mennessä saa etäosallistumislinkin.

Vuosikokous pidetty 27.8

Vuosikokous pidetty 27.8

PKS:n vuosikokous saatiin pidettyä torstaina 27.8. Jäsenillä oli ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua kokoukseen myös etäyhteyden kautta, mitä hyödynnettiin hyvin. Etäyhteyden kautta kokoukseen osallistui 8 jäsentä. Kokouspaikalla, Labsense Oy:n tiloissa oli 4 jäsentä. Vuosikokouksessa hyväksyttiin seuran toimintakertomus vuodelle 2019 sekä vahvistettiin tilinpäätös 2019 ja myönnettiin hallitukselle vastuuvapaus. Kiitos kokoukseen osallistuneille ja kokouspaikan tarjonneelle Labsense Oy:lle!

Päivitetty koronatilanne

Kartasta näet päivitetyn koronatilanteen maanosittain ja maittain.

Credits: Johns Hopkins University