Kaakkois-Suomen Kemistiseura ry

Kaakkois-Suomen Kemistiseura ry. on Suomalaisten Kemistien Seuran (SKS) paikallisseura, joka toimii Kaakkois-Suomen alueen kemistien, kemisti-insinöörien ja kemian opiskelijoiden yhdyssiteenä. Seura järjestää vuosittain kokous- ja tutustumismatkoja eri kohteisiin. Seura on perustettu vuonna 1963 Kotkassa. Kemistiseurallamme on tällä hetkellä (1/2019) yhteensä 246  jäsentä.

Seuramme jäseniksi voidaan hyväksyä henkilöt, jotka ovat suorittamillaan tutkinnoilla tai muulla tavalla osoittaneet olevansa päteviä kemistejä. Lisäksi jäsenen tulee olla Suomalaisten Kemistien Seuran varsinainen tai nuori jäsen. Myös kemiaa pääaineenaan opiskelevat voivat olla seuramme jäseniä. Jäseneksi voi hakea pääseuran hakemuslomakkeella (ks. Jäsenasiat -sivu). Jos olet jo pääseuran jäsen, pelkkä ilmoitus joko pääseuraan tai paikallisseuramme sihteerille riittää. Samanaikaisesti voit kuulua myös useampaankin paikallisseuraan.

Seuran toimintaa rahoitetaan pääseuran avustuksella ja kannattajajäsenmaksuilla. Varsinaisilta jäseniltä peritään erillinen jäsenmaksu (10 €) SKS:n jäsenmaksun lisäksi.