Yleistä ja ajankohtaista

Pirkanmaan kemistiseura on Tampereen alueen, ja vähän kauempanakin  asuvien, SKS:n jäsenten välinen yhdistys. Se pyrkii emoseuransa tavoin tiivistämään kemistien yhteisöä ja luomaan kemistikollegoille mahdollisuutta ammatilliseen ja vähemmän ammatilliseen yhteyden pitoon.

Pirkanmaan kemistiseuran tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä Pirkanmaan talousalueen kemistien välillä järjestämällä kokouksia, esitelmätilaisuuksia ja retkeilyjä. Toiminnallaan PKS pyrkii myös edistämään kemian alan arvostusta ja tukemaan alan koulutusta. PKS jakaa vuosittain stipendejä innokkaille ”tulevaisuuden kemisteille” alakouluissa, yläkouluissa ja lukioissa.

Ajankohtaista

Tämä vuosi on Suomalaisten kemistien seuran 100-vuotisjuhlavuosi. Juhlavuoden tapahtumia ja uutisia löytyy kemia100.fi -sivustolta.

PKS järjestää Kemiaa kaikille –yleisöluennon torstaina 21.3. pääkirjasto Metsossa. Tarkempaa tietoa on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

PKS:n sääntömääräinen syyskokous hyväksyi tämän toimintasuunnitelman vuodelle 2019. Seuraava tapahtuma on vuosikokous todennäköisesti maaliskuun alussa.

Toiveita ja ehdotuksia tulevasta toiminnasta otetaan vastaan osoitteeseen Pirkanmaan.kemistiseura(at )hotmail.com